Gå til hovedindhold

Førskole

Denne periode ligger hovedsageligt fra april til juni.

Indhold

  Førskolen

  Førskolen er en mellemliggende periode, hvor børnene har afsluttet børnehave og gøres klar til at starte i skole efter sommerferien. Denne periode ligger hovedsageligt fra april til juni.

  I førskolen arbejder vi på, at skabe trygge rammer for de mindste. De vil være sammen med et fast personale og få en tilrettelagt hverdag som vil udfordre og styrke dem i deres udvikling. ADL og social træning vil blive en del af børnenes hverdag. Gennem leg og nye oplevelser træner vi relations dannelse og empati hos det enkelte barn.

   

  *ADL står for Almindelig Daglig Livsførelse eller for Aktiviteter i Daglig Livet og dækker over de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at klare hverdagsaktiviteter så som personlig hygiejne, påklædning, madlavning, spisning, rydde op efter sig selv. ADL-træningen foregår i naturlige sammenhænge og har til formål, at gøre den enkelte så aktiv og selvhjulpen som muligt i alle daglige gøremål. ADL-træningen hos os kan f.eks. foregå i forbindelse med, at klæde sig af og på i svømmehallen, spise sin frokost/cafe eller bage og lave mad.

  Sidst opdateret: 5. oktober 2021