Gå til hovedindhold

Studerende

Studerende i Havana

Indhold

  I Havana indgår du på lige fod med det øvrige personale og det forventes at du også tager del i husets praktiske opgaver. Vi forventer, at du som studerende i Havana er initiativrig, ansvarsbevidst og nysgerrig på den pædagogiske praksis og har lyst til at bidrage til den pædagogiske udvikling i klubben.

  Derudover er der en forventning om, at du kan arbejde selvstændigt, både i forhold til praksis og i forhold til dine læringsmål. Du må som studerende i Havana forvente, at have to ugentlige aftenklubber til kl. 21:00, fordelt over tirsdag, onsdag og torsdag. Det vil være en fordel at have kørekort, da vi råder over to minibusser til ture og fast hjemtransport af børn.

  Som studerende i Havana indgår du i en sjov, spændende og udfordrende hverdag, med mange forskelligartede opgaver. Havana er en institution som vægter udvikling af sociale relationer og selvstændighed højt og vi har altid gang i nye spændende projekter og tiltag.

  I Havana har du, som studerende, mulighed for at blive klogere på dig selv og den pædagogiske praksis indenfor området, i et miljø med stor pædagogisk frihed. I Havana får du 12 engagerede kolleger, som kan bidrage med forskellige syn på praksis.

  Som studerende har du mulighed for en times vejledning om ugen. Vejledningen tager udgangspunkt i praksiseksempler fra hverdagen, knyttet til læringsmålene, sat op mod relevant teori.

  Som studerende i Havana kan du forvente at stifte bekendskab med følgende litteratur:

  Teori: Bo Hejlskov Elven: Problemskabende adfærd. Peter Wick: Sådan håndtere du konflikter - situationel konflikthåndtering i praksis. Andy Højholdt: Tværprofessionelt samarbejde i teori og praksis mv.

  Metoder: Kognitiv affektiv træning (KAT-kassen). Low arousal, Sociale historier mv.

   

  Praktikvejledere i Havana;

  Nichlas

  Puk (PAU)

  Sidst opdateret: 5. oktober 2021