Tirsdag, onsdag og torsdag

Havana har aftenklubber tre gange om ugen.

Tirsdag: Denne aftenklub er for vores klub TO og klub TI medlemmer. Vi forsøger at skabe et miljø, hvor de unge har mulighed for at få nogle oplevelser, som ligger ud over rammerne i vores hverdag. Vores tirsdage er en blanding af hjemlig hygge og aktiviteter i huset, samt ture ud af huset. Hjemme hygger vi os med bla. spil, fodbold, quiz, teenage-snak, WII, PC eller besøg udefra. Ture ud af huset kunne f.eks være, biografen, bowling, skate park, shopping. Hjemme laver vi mad med de unge og spiser sammen i en hyggelig atmosfære. Når vi er på ture, kan vi sagtens finde på at spise ude.

Onsdag: Denne aften er kun for vores klub TI medlemmer. Vi stræber primært efter, at skabe nogle hyggelige rammer og et ungdomsmiljø i huset, som vores store medlemmer kan bruge som et frirum til hygge med deres jævnaldrende kammarater. Vi laver mad med de unge og spiser sammen i en hyggelig, afslappet atmosfære.

Torsdag: Denne aftenklub er er ligesom tirsdagen, for vores klub TO og klub TI medlemmer. Konceptet er det samme, hvor vi forsøger at skabe et miljø, hvor de unge har mulighed for at få nogle oplevelser, som ligger ud over rammerne i vores hverdag. Torsdagen er en blanding af hjemlig hygge og aktiviteter i huset, samt ture ud af huset. Hjemme, hygger vi os med bla. spil, teenage-snak, WII,  fodbold, quiz eller besøg udefra. Ture ud af huset kunne f.eks være, biografen, bowling, skate park, shopping. Hjemme laver vi mad med de unge og spiser sammen i en hyggelig, afslappet atmosfære. Når vi er på ture, kan vi sagtens finde på at spise ude.